If you are not redirected automatically, follow the link to example Feliratkozás – leiratkozás | Hírlevélküldés Hírlevélküldő rendszer olcsó egyszerű gyors megbízható

Feliratkozás – leiratkozás

oceanA hírlevél küldés lényeges része, hogy hírlevelünk címzettjei szabad akaratukból jelentkeztek a hírlevélre, illetve a hírlevél érkezését bármikor le is mondhatják. Ennek kezelése alapvető része egy hírlevélküldő rendszernek. A rendszerünk alapszolgáltatása a hírleveleinkre való feliratkozás-leiratkozás kezelése.

Célszerű egyeztetni a potenciális címzettekkel, mielőtt bármilyen tömeges üzenetet küldenénk nekik, illetve lehetőséget biztosítani az érdeklődők számára a hírlevéllistára való feliratkozásra és leiratkozásra.

Ezeket a lehetőségeket törvényi szabályozás is kötelezővé teszi. A Magyarországon érvényes spamtörvénynek a 2001. évi CVIII. tv. (röviden Ektv vagy Ekertv) és az azt később módosító törvények[1] előírásait tekintjük. A 2008. évi XLVIII. tv. (röviden Grt) 6. § (1) bekezdése kimondja, hogy „… reklám természetes személynek mint reklám címzettjének közvetlen megkeresése módszerével, így különösen elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján … kizárólag akkor közölhető, ha ahhoz a reklám címzettje előzetesen egyértelműen és kifejezetten hozzájárult.”

Tekintse meg szolgáltatásunk ismertetőjét!