If you are not redirected automatically, follow the link to example A címlista nagysága | Hírlevélküldés Hírlevélküldő rendszer olcsó egyszerű gyors megbízható

A címlista nagysága

spambugsBizonyos mennyiség felett a címlistákra való levéltovábbítás házi megoldásokkal már nem biztosítható.

Az internet-szolgáltatók elsősorban a felhasználók nagy számának kiszolgálására optimalizálják szervereiket, ezért az egyéni felhasználókra jutó levélküldési kapacitás korlátozott, továbbá a szolgáltatók kiemelt jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy rendszereiket kéretlen levélküldésére (SPAM) ne használhassák fel.

Ezzel saját emailküldési rendszerüket tiltanák ki az internetes közegből, ezért a hírlevél kiküldését jelentős mértékben korlátozzák. Szolgáltatótól függ, hogy hány levél kiküldését tartja még elfogadhatónak a szolgáltató levélküldő rendszere, de az egyidőben történő kiküldést szinte minden esetben késleltetéses megoldással határolják be.

Jelen rendszer használata során nem az Ön internetelérését biztosító szolgáltató szerverét terheli le a levelek kiküldésével, hanem a mi rendszerünket, amely kifejezetten hírlevélküldésre lett optimalizálva.