If you are not redirected automatically, follow the link to example Jogi nyilatkozat | Hírlevélküldés Hírlevélküldő rendszer olcsó egyszerű gyors megbízható

Jogi nyilatkozat

Felelősség

A hirlevelkuldes.eu szolgáltatás megrendelésével a Megrendelő tudomásul veszi és elfogadja a  szolgáltatás igénybevételének feltételeit, valamint köteles eleget tenni a hírlevélküldés szolgáltatás használata során a rá vonatkozó törvényi szabályozásoknak. A szabályok be nem tartásából adódó jogvitákért a Smartsector Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. A Smartsector Kft. a szolgáltatás működését  és  technikai hátterét biztosítja. A megrendelő által kiküldött hírlevelek tartalmáért, címlistáiért, a megjelenített adatokért, termékekért és szolgáltatásokért a Smartsector Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.

A hírlevél küldő rendszerrel kizárólag a törvényi szabályozások értelmében szabályosan gyűjtött e-mail címekre jogosult a Megrendelő hírlevelet küldeni!

Kéretlen reklámlevelek küldése a hirlevelkuldes.eu szolgáltatás igénybevételével tilos!  Bármilyen e-mail címekkel történő visszaélés esetén a Szolgáltató jogosult a regisztráció azonnali, minden előzetes jelzés nélküli felfüggesztésére, illetve törlésére, továbbá bejelentést tenni a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál.

Amennyiben Ön a hirlevelkuldes.eu szolgáltatáson  keresztül kéretlen levelet kapott, kérjük jelezze Ügyfélszolgálatunkon. A bejelentés tartalmazza a levél címzettjét, feladóját, továbbá a kézbesítés dátumát.

Adatkezelés

A Smartsector Kft. a hirlevelkuldes.eu szolgáltatásban rögzített adatokat bizalmasan kezeli, nem adja ki harmadik fél számra, kivételt képeznek ez alól a jogilag indokolt, és dokumentumokkal alátámasztott esetek. Bővebben itt találja Adatkezelési nyilatkozatunkat.