If you are not redirected automatically, follow the link to example Informatikai megoldások | Hírlevélküldés Hírlevélküldő rendszer olcsó egyszerű gyors megbízható

Informatikai megoldások

Rendszergazda szolgáltatások  - Irodai rendszer üzemeltetés

http://www.officesector.hu/
Rendszergazda szolgáltatások - Irodai rendszer üzemeltetésA kis-, és középvállalkozások gyakran nem engedhetik meg maguknak főállású informatikus alkalmazását, így sokszor kényszermegoldásokkal (saját kivitelezés, ismerős, beugró informatikus) próbálják üzemeltetni informatikai rendszerüket. Az ilyen olcsó megoldások azonban végül a legdrágábbak. Bízza rendszerét felelős és szakértő csapatunkra. Rendszeres karbantartással  megelőzzük a meghibásodásokat. Hiba esetén optimális megoldást kínálunk, ráadásul gyorsan és hatékonyan járunk el.

Biztonsági mentés

http://www.biztonsagimentes.hu/
A számítógépen tárolt adatok sebezhetők. Elromolhat a merevlemez, sőt elromolhat az egész számítógép is, vírusok semmisíthetik meg a lemezen lévő összes adatot. Figyelmetlen felhasználók fájlokat, a még figyelmetlenebbek akár egész területeket törölhetnek a merevlemezről. Számítógépünk emellett ellopható, és törékeny is. Az adatvédelem, az adatmentés kiemelt jelentőséggel bír napjaink információs társadalmában. Ne hagyja elveszni adatait. Vegye igénybe távoli adatmentés és biztonsági mentés készítés szolgáltatásunkat. Költséghatékony, megbízható és biztonságos.

Olcsó megbízható tárhely szolgáltatás

http://www.hostsector.hu/

http://www.idenet.hu/

http://www.odanet.hu/
Különleges ajánlatunk ügyfeleinknek, hogy tárhelyükkel kapcsolatos technikai gond esetén, mindig van lehetőségük munkatársainkat elérni. Vállalkozásunk kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy mindig ügyfelei rendelkezésére álljon. Számos technikai megoldásunk létezik arra, hogy a partnerekkel való kapcsolattartást rendszeresen, napi szinten tartva, udvariasan és problémamegoldás centrikusan kezeljük. Munkatársaink elérhetőek a hét minden napján, a nap minden órájában.

Ftp tárhely

http://ftp-tarhely.com/
Sokszor előfordul, hogy bizonyos adatokat szeretnénk olyan helyen szeretnénk elhelyezni, amit bárhol a világon képesek vagyunk elérni. FTP tárhelyét a világ bármilyen pontjáról gyorsan és egyszerűen elérheti, megoszthatja feltöltött tartalmait barátaival, üzletfeleivel. Azoknak ajánljuk FTP Tárhely szolgáltatásunkat, akiknek nincs szüksége webes elérésre, nem honlapot szeretnének, csak fájlokat tárolni egy gyors központi szerveren.

Hírlevélküldés

http://hirlevelkuldes.eu/
A hirlevelkuldes.eu szolgáltatás képes több ezer hírlevél kiküldésére, akár időzített továbbítással is.  A rendszer részletes statisztikát szolgáltat az elküldött hírlevelek megnyitásáról, a címzettek földrajzi elhelyezkedéséről, illetve a visszapattanó e-mail címekről.

  • címlista kezelése (feliratkozás-leiratkozás, adatok exportálása és importálása)
  • hírlevél szerkesztése
  • hírlevélküldés időzítése
  • hírlevél továbbítása
  • statisztika

Webdesign

http://www.designsector.hu/
A honlap a vállalkozása „cégére”. Az internet az a médium, ahol megszólíthatja vásárlóit, visszacsatolásokat kaphat tőlük, megismerheti szokásaikat. Tevékenységét, megbízhatóságát a honlapja alapján fogják megítélni. Az elavult, „házilag” vagy a nem megfelelő szakértelemmel elkészített honlap inkább taszítja, mint vonzza az ügyfeleket. A webdesign az, ami bizalmat ébreszt, segítségével könnyebb megmutatni a weboldal üzenetét. A webdesign az első pillanatban, még a szövegek értelmezése előtt kialakítja a kapcsolatot az olvasóval.

Szaktanácsadás, oktatás

http://www.smartsector.hu/
Ha átfogó megoldásra van szüksége, vagy úgy érzi el van veszve az informatika útvesztőjében. Valamint ha szüksége lenne egy olyan partnerre, akivel együtt gondolkodhat, aki szakértő segítséget nyújt, tanácsot ad céljai megvalósításban, szívesen felkeressük Önt és felmérjük igényeit, elképzeléseit. A mindennapi üzletmenetnek ma már elválaszthatatlan része az informatikai háttér használata. Ha cége, vállalkozása érdekében Ön a saját, szakmai tevékenységére szeretne koncentrálni, és szeretné informatikai rendszerét kialakítani, üzemeltetni, karbantartani és megbízható partnerre bízni, akkor jó helyen jár.