If you are not redirected automatically, follow the link to example Hogyan működik | Hírlevélküldés Hírlevélküldő rendszer olcsó egyszerű gyors megbízható

Hogyan működik

Megrendelés

Az itt található oldalon rendelheti meg hírlevélküldő szolgáltatásunkat.

A szolgáltatás megrendeléséhez kredit egyenleget kell választania.

Kérjük adja meg az alábbi adatokat a megrendelésnél:

  • Az Ön nevét
  • Elérhetőségeit -  ( Lakcím (telephely), telefonszám, emailcím  )
  • Számlázási adatokat (Cégnév, cégjegyzék szám, adószám, bankszámlaszám)
  • A hírlevélküldés elnevezését (például: “Smartsector Kft. hírlevelei”)
  • A hírlevélküldés alapértelmezett feladó emailcímét (például: hirlevel@nosferatu.hu)
  • Az emailcímhez tartozó technikai adatokat (POP3 postafiók nevét). Email alias megadása esetén a visszapattanó email értesítés küldése hibát okozhat – Ez kredit egyenlegét feleslegesen terheli, tehát létező postafiók megadása ajánlott.

A megrendelés után telefonon vagy emailben megkeressük, adategyeztetés céljából. (Átfutási és adminisztrációs idő kb. 3-4 munkanap). Az adategyeztetés után emailban megküldjük Önnek hozzáférését a hírlevélküldő rendszerhez. Az emailben található linkre kattintva aktiválhatja hozzáférését. Aktiválás után már hozzáfér hírlevélküldő rendszerünkhöz, tehát tud szerkeszteni és feltölteni címlistát, hírleveleket szerkeszthet.

Hírleveleinek kiküldését kredit feltöltéssel aktiválhatja. A választott kredit mennyiségnek megfelelően, kérjük utalja át az összeget számlaszámunkra. Az utalásnál a kapott felhasználói nevét ne felejtse el a Közlemény rovatban megadni, mert enélkül nem tudjuk átutalását jóváírni kredit egyenlegén. A számlát a megadott számlázási adatok alapján kiállítjuk, másolatát emailban (PDF formátumban) megküldjük, amelyet kinyomtathat. A számla eredeti példányát irodánkban átveheti. A kredit vásárlását 3 munkanap alatt írjuk jóvá egyenlegén, ezután már a rendszer teljes elérése biztosított.

Áraink

Kredit-egyenlegének feltöltésére csak csomag rendszerben van lehetősége, csomagjainkat – árainkat itt találja.

Bejelentkezés

A hírlevélküldőbe a főoldalon található BEJELENTKEZÉS -re kattintva tud bejelentkezni.
Adja meg felhasználói nevét és jelszavát.

foldal-login

Nagyobb mérethez kattintson a képre

Amennyiben elfelejtette jelszavát itt kérhet jelszó emlékeztetőt.

elfelejtett-jelszo

Nagyobb mérethez kattintson a képre

A saját adatok karbantartásánál meg tudja változtatni jelszavát. Lásd később

Főoldal felépítése

Bejelentkezés után a baloldalon látható menüből könnyen kezelheti leveleit, címlistáit, áttekintőt kap aktuális kredit egyenlegéről, valamint megtekintheti a hírleveleivel kapcsolatos statisztikai adatait:

fooldal-user

Nagyobb mérethez kattintson a képre

Hírlevelek kezelése

A baloldali menüből érheti el hírleveleit:

levelek-side

Nagyobb mérethez kattintson a képre

Hírlevelek áttekintése – statisztikák

Itt tekintheti meg a kiküldött és kiküldésre váró hírleveleit, valamint a vázlatként elmentett hírleveleit:

nyomkovetes

Itt nézheti meg  a hírlevelekhez tartozó alap statisztikai adatokat (NYOMKÖVETÉS), így például azt, hogy  hány címzetthez került a levél elküldésre, hány sikeres kézbesítés történt, hányan nyitották meg leveleit, valamint hány százalékban pattant vissza a kiküldött levél. A visszapattanások oka lehet például az, hogy nem létező emailcímre ment a levél. A címlista karbantartásával a visszapattanó emailek számát csökkentheti.

Levelek készítése – mentése vázlatként

Új email szerkesztésénél tudja elkészíteni a kiküldeni kívánt hírlevelét.A mentéseket és a kiküldött leveleket  a rendszer tárolja.  A hírlevél vázlatok és elküldött leveleket a rendszerből lehet törölni FigyelemA törölt elemek visszaállítására nincs mód!  Kérjük körültekintően és óvatosan járjon el a törlés használatánál!

ujhirlevelszerkesztese

Nagyobb mérethez kattintson a képre

A jobb oldalon található navigációs részen tudja beállítani az időzített kiküldést. Tehát a hírleveleit egy meghatározott időpontban küldheti ki. Ez az időpont a hírlevelek kiküldésének kezdő időpontja. A kiküldés folyamata a címlista nagyságától függően  pár másodperctől  (néhány száz címzett) – pár óráig (néhány százezer címzett) is eltarthat.

Hírlevelek arculata – témák

Jelenleg két formában támogatjuk a hírlevél kiküldését:

  • PureHTML

A hírlevélküldés.eu szolgáltatás részét képezi, hogy hírleveleinket az általunk kívánt arculat szerint készíthetjük el. Ehhez leveleinket HTML formátumban kell elkészítenünk. Így hírleveleinkhez képeket, színeket, különféle igazításokat, vagy internetes hivatkozásokat (URL) fűzhetünk.  Az alapszolgáltatás része, hogy HTML sablont biztosítunk hírleveléhez, de kis szakértelemmel Ön is készíthet egyedi designt hírleveléhez. Amennyiben szeretné, mi is készíthetünk Önnek egyedi arculatot.

HTML felépítésű leveleket készíthet a beépített TinyMCE – Javascript WYSIWYG editorunkkal. Könnyen kezelhető és használata egyszerűen elsajátítható. Amennyiben kész HTML dizájn szeretne feltölteni akkor váltson át VIZUÁLIS nézetből HTML nézetre. Itt könnyen beillesztheti a már kész HTML tartalmat. Javasoljuk hogy ne váltson vissza VIZUÁLIS nézetben mert a böngésző programok át konfigurálják a beállításokat. Hamarosan tippek és trükkök néven számos tanácsot adunk, hogy hírleveleit ízlésesen és könnyen készíthesse el. HTML formátumú levelek készítéséhez hasznos tanácsokat itt talál!

  • NoHTML

Bizonyos levelező kliensek tiltják a HTML formátumban küldött levelek megjelenítését, vagy a HTML kódok a hírlevél részét képezik, ezért ezek olvasása szinte lehetetlenné válik. A hírlevélküldés.eu szolgáltatás részét képezi, hogy hírleveleinket palintext – sima szöveges módon készítsük el. Ebben az esetben gyakorlatilag bármilyen levelező programmal megnyithatják hírleveleinket, a megjelenítés egységes szöveges formában történik.

hirlevel-themes

Nagyobb mérethez kattintson a képre

A Sablonokat a levelek szerkesztésénél – a jobboldali navigációs részben választhatja ki.

Figyelem! A rendszer UTF-8 karakter kódolást használ, tehát tartalmak bemásolásánál, beillesztésénél. azaz az ékezetes karakterek használatánál erről ne feledkezzen meg.

Címzettek hozzáadása

A baloldalon látható LEVELEK menüpontban található a FELHASZNÁLÓK kezelése. Itt tekintheti át, kik szerepelnek a  levelezési listáin, mely címek létezőek – aktív felhasználók, illetve mely címekről “pattannak” vissza a levelek.

emailciemk_karbantartasa

Nagyobb mérethez kattintson a képre

Lehetősége van egyesével hozzáadni email címeket hírlevél listáihoz.

emilcimek-hozzaadas

Nagyobb mérethez kattintson a képre

formátum: email,név,email,név

példa: kovacspeter@ujpostamail.hu,Kovács Péter, kisv@szeretemtestem.org, Kis Virág, …. stb

Címlista feltöltése

A hirlevélküldés. eu lehetőséget biztosít CSV formátumban való feltöltésre:

levlist-export-import

Nagyobb mérethez kattintson a képre

A csv formátumról itt talál leírást. Fontos! A csv adatokat UTF-8 karakter kódolással kezeli a rendszer, tehát az ékezetes karakterek megadásánál UTF-8 formátumban kell elkészíteni a címlistákat. Az egyéb karakter kódolási formátumok az ékezetes betűk – olvashatósága hibát  okozhatnak a megjelenítésben, de a kiküldés nem folyamatát nem befolyásolja.
példa: asd@sdf.hu, Alfa Béla

Feliratkozás – Leiratkozás kezelése

Az alapszolgáltatás része és kötelező eleme. Itt tudnak le- és feliratkozni:

feliratkozas_hirlevelre

Nagyobb mérethez kattintson a képre

Minden felhasználónk a keretrendszer részeként kap hozzáférést hogy feliratkozó oldalát saját elképzelései szerint alakíthassa.Ezt az oldal szerkesztése menüből érheti el. A megszerkesztett oldalt honlapján iframe html kód alkalmazásával beillesztheti.

Példa: <iframe src="http://hirlevelkuldes.eu/smartsector/" width="1000" height="600">
<p>Böngésző nem támogatja iframes használatát.</p> </iframe>


Minden általunk kiküldött levél alján – jogszabály szerint meghatározva megtalálható a hírlevélről való leiratkozás lehetősége. Ezt a hírlevelekből kiszedni nem lehet. A kiküldött levél címzettje erre a linkre kattintva leiratkozhat a hírlevél listáról.

leiratkozas_hirlevelrol

Nagyobb mérethez kattintson a képre

Hírlevél listák – csoportok létrehozása – kezelése

Több hírlevél listát is készíthet, amikhez különböző email címeket adhat hozzá, így Ön tud külön-külön is hírleveleket küldeni, például külön ügyfeleinek és külön beszállítóinak.

levlist-keszitese

Nagyobb mérethez kattintson a képre

Hírlevél archívum

Az ön által kiküldött és elmentett levelek a baloldali menü “MÉDIA” menüpontjában elmentésre kerülnek.

mediatar-archivum

Nagyobb mérethez kattintson a képre

Saját adatok karbantartása – jelszómódosítás

A baloldali menüben az ADATLAP – ra kattintva módosíthatja adatait, változtathatja meg jelszavát:

felhasznalo-adatlap

Nagyobb mérethez kattintson a képre

További kérdése van a működéssel kapcsolatban?

írjon vagy telefonáljon nekünk és segítünk!