If you are not redirected automatically, follow the link to example Extra szolgáltatások | Hírlevélküldés Hírlevélküldő rendszer olcsó egyszerű gyors megbízható

Extra szolgáltatások

A hírlevélküldés rendszerünk alapszolgáltatásait több új lehetőségekkel bővítettük

Hírlevél formázás – arculat – design

kukac2Hírlevélküldés  – hírlevél tervezés egyedi igények alapján

Ön elképzeli – mi megcsináljuk

Szolgáltatás tartalma: Ügyfeleink egyedi elképzelésit meghallgatjuk, majd elkészítjük hírlevelének grafikai tervét. A grafikai tervezést a megadott szempontok szerint valósítjuk meg. Igény esetén, a grafikai terveket módosítjuk. A tervezés időigényes és összetett folyamat, számos kompromisszumot kell kötni a tervezőnek és megrendelőnek is.

Szolgáltatás díja lista áron: 8000.-Ft/óra


metalic_spheresHírlevélküldés  – hírlevél szerkesztés megadott grafikai terv szerint

Ön megtervezi  – mi kivitelezzük

Szolgáltatás tartalma: Ön átad részünkre egy kész grafikai tervet és mi a lehetőségeinknek és szabványoknak megfelelően abból standard html formátumú levelet készítünk. A grafikai tervet psd formátumból tudjuk elkészíteni.

Szolgáltatás díja lista áron: 4000.-Ft/óra


troopersphoneHírlevélküldés  – hírlevél design ellenőrzés

Szolgáltatás tartalma: A levelező kliens programok eltérő típusai (outlook – thunderbird – gmail- stb.) eltérő megjelenítést használnak a html leveleknél. Ez gyakran okoz hibákat az egységes megjelenítésben. Ellenőrző szolgáltatásunk során az Ön által elkészített html formátumú levelet különböző levelező programok megjelenítése szerint ellenőrizzük és javaslatokat adunk a megjelenítési hibák javítására.

Az alábbi levelező kliensekre tudjuk az ellenőrzést elvégezni:

Android 2.2, Android Gmail 2.2, AOL 9, BlackBerry, Entourage 2004, Entourage 2008, Gmail, Hotmail, iPhone, iPad, iPad Gmail, Windows Live Mail, Windows Mail, Mac Mail, Outlook Express, Outlook 2003, Outlook 2007, Outlook 2010, Thunderbird 2, Thunderbird 3 – Beta, Yahoo Classic, Yahoo Mail

Szolgáltatás díja lista áron: 4.000.-Ft/email


Hírlevélküldés  – hírlevél szerkesztés és kiküldés

Szolgáltatás tartalma: Amennyiben önnek csak egy adott szöveges állománya van amit hírlevélben szeretne elküldeni és közzétenni, akkor mi elkészítjük ön helyett a rendszerben a a hírlevelét és kiküldjük a címlistájára.

Szolgáltatás díja lista áron: 3.000.-Ft/alkalom (A címlista kezelést az ár nem tartalmazza)


metalic_spheresHírlevélküldés  – hírlevél címlista karbantartás és kezelés

Szolgáltatás tartalma: A rendszeres hírlevélküldés fontos része, hogy címlistáinkat naprakész állapotban tartsuk. A rendszer import-export funkciói a címlisták kezelésére alkalmas, de kezelése  célirányos informatikai ismereteket hiányában gondot okozhat. Ilyen lehet például a hírlevélre le vagy feliratkozóinak kezelése, vagy a téves (bounce) email címek kezelése Címlista kezelő szolgáltatásunk igénybe vevőitől ezt a terhet átvesszük, így csak a hírlevelek készítésével kell foglalkozniuk és a címlistáikat mi tartjuk karban.

Szolgáltatás díja lista áron: 4.000.-Ft/óra


Hírlevélküldés  – Komplex megoldás (Design tervezés nélkül)

Szolgáltatás tartalma: Minden adminisztrációs és karbantartási feladatot mi végzünk el.  Ön átadja részünkre a címlistát – a levél tartalmát és meghatározza, hogy mikor küldjük ki a hírlevelét. A rendszer beállítását  címlisták kezelését mi megcsináljuk.

Szolgáltatás díja lista áron: 4.000.-Ft/óra


Ügyfeleink rendelkezésre álló kredit mennyiségének arányában 10% – 50%-os kedvezményeket biztosítunk!
Áraink forintban értendők és NEM tartalmazzák a 27%-ÁFA-t.