If you are not redirected automatically, follow the link to example Rendszergazda szolgáltatás | Hírlevélküldés Hírlevélküldő rendszer olcsó egyszerű gyors megbízható

Rendszergazda szolgáltatás

bitslide04Az Officesector rendszergazda és rendszer üzemeltetési üzletágunk munkatársai felkészültek, tapasztaltak és naprakészek az informatikai rendszerek üzemeltetésében, irodai szoftvereket és alkalmazásokat mélységükben ismerik és képesek elhárítani azokat a hibákat, amelyek irodai, ügyviteli munkatársaknak már gondot okozhat.

Garanciát vállalunk szakembereink felkészültségéért és tudásáért. Szabadság esetére is zökkenőmentesen biztosítjuk kollégáink pótlását és a folyamatos szolgáltatást. Főállásban alkalmazott rendszergazda esetében járulékokat, bérszámfejtést, és annak költségeit is fizetni kell. Így kihelyezett rendszergazda szolgáltatással, ezeket megspórolhatja.

Az Rendszergazda szolgáltatásunk (Officesector) nemcsak üzemelteti rendszerét, de proaktív módon részt vesz szervezetének informatikai fejlesztésében és szakmai optimalizálásában úgy, hogy az találkozzon az Ön üzleti elképzeléseivel. Célunk, hogy munkánkat eredményesen, ám észrevétlenül végezzük, hogy Ön az olyan tevékenységeire koncentrálhasson, amelyek profitot termelnek Önnek.

Szolgáltatási csomagjainkat az ügyfelekkel töltött hosszú évek tapasztalata és a kurrens trendek közösen megformált képére formáltuk. Abban is segítünk, hogy a legmegfelelőbbet tudja kiválasztani vállalkozása számára.

Úgy  kívánunk megfelelni igényeinek, hogy közben szem előtt tarjuk a szakmai trendek alakulását. Tanácsainkkal vezetjük Önt  üzletmente technológiai részének oly módú működésében, hogy az a legkevesebb beavatkozással, ellenőrzött automatizmussal, hatékonyan szolgálja vállalkozása üzleti céljait.

Comments are closed.